AFET ÇÖZÜMLERİ HIZLANDIRMA PROGRAMI: Toplumsal Fayda İçin İnovatif Çözümler Sunan Startuplara Destek!

AFET ÇÖZÜMLERİ HIZLANDIRMA PROGRAMI: Toplumsal Fayda İçin İnovatif Çözümler Sunan Startuplara Destek!

Afet Çözümleri Hızlandırma Programı Nedir?

Doğal afetlerin yarattığı problemlere yaratıcı ve inovatif çözümler üreterek toplumsal fayda yaratıyorsanız, Afet Çözümleri Hızlandırma Programı’na katılmaya davetlisiniz!

🌎 Afet Çözümleri Hızlandırma Programı, afet öncesi, sırasında ve sonrası toplumun yaşadığı problemlerin çözümünü desteklemek için ürün ya da hizmet geliştiren Startupları potansiyel partner, mentor, müşteri ve yatırımcılarla buluşturma hedefiyle başlatılan bir programdır.

🌎 Afet Çözümleri Hızlandırma Programı farklı teknoloji alanlarında faaliyet gösteren ve afetlerle ilgili sorunlara çözümler sunan Startupların büyümesine yardımcı olmak, yatırımcılar ile tanıştırmak, seçilen girişimleri ülkemiz inovasyon ve girişimcilik ekosistemi paydaşlarıyla buluşturabilmeyi ve toplumsal fayda yaratmayı amaçlamaktadır.

Afet Çözümleri Hızlandırma Programı Neler Sunuyor? 

👉 Eğitim ve Mentorluk: Startup’lar girişimcilik ekosisteminin deneyimli eğitmenleri ve mentorlarından öğrenecekler ve işlerini büyütmeleri, pazarlama stratejilerini geliştirmeleri ve farklı iş yetkinliklerini geliştirebilmeleri için rehberlik alacaklardır.
👉 Müşteri Görüşmeleri: Startup’lar özel sektör ve/veya kamudan potansiyel müşterileri ile tanışma şansı yakalayacaklardır.
👉 Yatırımcı Sunum Günü: Seçilen Startup’lar, işlerini büyütmek ve hedeflerine ulaşmak için gerekli finansman arayışlarına destek olabilecek, potansiyel melek yatırımcılar ve/veya risk sermayedarlarıyla tanışabilecekleri sunum gününe katılacaklardır.

Afet Çözümleri Hızlandırma Programına Kimler Başvurabilir? 

✅Afet Çözümleri Odağında
✅Farklı Teknoloji Alanları ve Sektörlerde
✅Çalışan Ürün/Prototip Sahibi Olmak

Yukarıda belirtilen kriterlere uyan her Startup Program’a başvurabilir.

🎯 Daha fazla bilgi için: Afet Çözümleri Hızlandırma Programı web sitesini https://afet.startupcall.co/  ziyaret edebilirsiniz. 

🎯 StartupCall Sosyal Medya Hesapları:  

Twitter: @StartupCall // https://twitter.com/StartupCallCo
Facebook: @StartupCall // https://www.facebook.com/startupcall.co 
Instagram: @startupcall.co // https://www.instagram.com/startupcall.co
LinkedIn: @StartupCall // https://www.linkedin.com/company/startupcallco

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir