“NİĞDE’NİN YENİ DEĞERLERİ” İŞ PLANI ÖDÜLÜ YARIŞMASI

“NİĞDE’NİN YENİ DEĞERLERİ” İŞ PLANI ÖDÜLÜ YARIŞMASI

“Niğde’nin Yeni Değerleri İş Planı Ödülü Yarışması” ile ilimizdeki girişimcilik potansiyelini ve değerlerini ortaya çıkaracak projelerin desteklenmesi amaçlanmaktadır. Yarışma KOSGEB desteği ile Niğde Teknopark A.Ş. tarafından organize edilmekte olup yarışma ile Niğde ilinde yenilik ve teknolojiye dayalı girişimcilik kültürünün geliştirilmesi, girişimcilik bilincinin yaygınlaştırılması ve başarılı girişimcilerinin desteklenmesini hedeflenmektedir.

Yarışma sonunda başvuru şartlarını sağlayarak iş planlarını eksiksiz olarak sunan ve yapılacak değerlendirme sonucunda dereceye giren girişimci adaylarından birinciye 50.000 (elli bin) TL, ikinciye 30.000 (otuz bin) TL, üçüncüye 20.000 (yirmi bin) TL ödül KOSGEB tarafından verilecektir. Ayrıca yarışmaya katılanlar KOSGEB’den 370.000 TL’ye kadar girişimcilik ve 750.000 TL’ye kadar ARGE desteklerinden faydalanabilirler.

Yarışmaya başvurmak isteyen girişimci adayları, başvuruda doldurulması zorunlu olan başvuru formunu buissenin.nigdeteknopark.com adresinden temin edeceklerdir. Başvuru formu doldurulduktan sonra her sayfası paraflanmış pdf formatını içeren bir kopyayı buissenin@nigdeteknopark.com adresine mail yoluyla gönderilecektir. Son başvuru tarihine kadar teslim edilen iş planları, değerlendirme komitesi tarafından incelenerek değerlendirilecektir.

  • 05.02.2020 Yarışma duyurusu
  • 23.03.2020 Son başvuru tarihi
  • 21 Nisan 2020 Sonuçların ilanı