Niğde Teknopark A.Ş.’de Yer Alan Firmamızdan Büyük Başarı

Niğde Teknopark A.Ş.’de Yer Alan Firmamızdan Büyük Başarı

Niğde Teknopark A.Ş. bünyesinde çalışmalarına devam eden WinPet Medical Firmamız, küresel bir bilgi paylaşım platformu ve çok disiplinli üyeler topluluğu olan ve İnsan, Hayvan ve Çevre Sağlığı kategorilerinde, tüm temalar ve disiplinler arasında iletişim ağlarını ve iş birliğini geliştirmek için kurulan Global Health&Pharma (GHP) tarafından düzenlenen “2021 Global Excellence Awards” (2021 Küresel Mükemmellik Ödülü) kapsamında “Hayvanlar İçin En İyi Yara Bakım ve Destek Ürünü Ödülü”nü almaya layık görüldü.

Nanoteknoloji ile ürettiği “WinPet Yara Koruyucu” ile bu ödüle layık görülen Firmamız ile ilgili açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Muhsin Kar, Niğde Teknopark A.Ş. bünyesinde yürütülen Ar-Ge çalışmalarının kendilerini memnun ettiğini ifade ederek Niğde Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu olarak firmalara sundukları desteklere aralıksız devam etme gayretinde olduklarını belirtti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Muhsin Kar açıklamalarını, yoğun çalışmalar ve araştırmalar neticesinde katma değerli yüksek “WinPet Yara Koruyucu” ürününü geliştirerek “Hayvanlar İçin En İyi Yara Bakım ve Destek Ürünü Ödülü”nü kazanan WinPet Medical firmamızı tebrik ederek noktaladı.

https://www.winpetcare.com/

https://www.sanayigazetesi.com.tr/ar-ge/pet-hassasiyeti-odul-getirdi-h27468.html

https://ghp-news.com/issues/q2-2021/28/